Menu Sluiten

Elysa van der Ven

Elysa van der Ven

Geboortedatum: 25-12-1993
Rol: communicatieadviseur
Houdt van: mensen, katten en goede verhalen

Elysa zet zich als journalist en communicatieadviseur graag in voor mensen, met name mensen die pijn hebben. Iedereen heeft namelijk recht op een prettig en pijnvrij leven. Onder haar pseudoniem De Pijnjournalist deelt ze haar expertise met de wereld. Eerder verscheen zij bijvoorbeeld in Nieuwsuur en LINDA.Meiden. In haar vrije tijd bezoekt ze graag concerten, festivals en protesten.

Elysa’s speerpunten:

Open communicatie

Ik vind het belangrijk dat we met elkaar in gesprek blijven over de toekomst van onze stad. Wanneer we als mens in gesprek gaan met elkaar, vergeten we soms om ons in te leven in de ander. Daarom is het van groot belang dat we blijven luisteren en echt horen wat de ander te zeggen heeft. Als communicatieadviseur bij ONS Tilburg zet ik mij daar actief voor in.

Inclusie

Als queer persoon en iemand met een (onzichtbare) beperking, ben ik in mijn leven vaak aangelopen tegen vooroordelen. Deze factoren – en meer – kunnen een enorme impact hebben op de levenskwaliteit van een individu. Daarom pleit ik voor een samenleving die hier begrip voor toont en zo inclusief mogelijk is.