Menu Sluiten

Sluit je aan bij ONS Tilburg!

ONS Tilburg is een partij van ambitie en positiviteit: wij bouwen aan een gemeente die voor iedereen een fijn thuis is! Een Tilburg waar het niet uit maakt wie je bent of hoe je eruit ziet, maar waar iedereen mee kan doen. Open, nieuw en sociaal. Dat is niet alleen onze afkorting, maar ook ons credo. Want het is niet jouw Tilburg, het is niet mijn Tilburg, het is ONS Tilburg.

En dat doen we graag samen met jou!

Als lid steun je ons in het bereiken van onze idealen. Want hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe meer we kunnen doen voor Tilburg.

Als lid van ONS Tilburg mag je meebeslissen over de koers die onze partij vaart. Je mag bij ledenvergaderingen meestemmen over onze standpunten en kandidaten. Ook kan je als lid van ONS Tilburg meepraten in de fractie als fractieondersteuner, zelf kandidaat worden voor verkiezingen namens onze partij en helpen met het organiseren van acties en activiteiten.

Wij vragen daarvoor 50 euro per jaar aan contributie voor een volwassen lidmaatschap. Ben je tussen de 14 en 18 jaar oud? Dan vragen we 30 euro voor een jeugdlidmaatschap. Maar bij ONS kan je ook betalen wat je ons waard vindt. In het formulier wordt je dan gevraagd welk bedrag je ons per maand wil betalen.

Van ledengelden kunnen wij de komende campagne betalen voor de verkiezingen in 2026. We hebben jouw steun dus nodig om meer te kunnen doen in de gemeenteraad! Uiteraard volgens onze waarden: het tegengaan van dak- en thuisloosheid en armoede, het ondersteunen van jongeren en het bevorderen van inclusie en diversiteit. Ook gaan wij voor een duurzamere stad waarin veilig verkeer en fijn wonen centraal staan.

Helemaal overtuigd? Sluit je dan bij ONS Tilburg aan en word lid!    ManVrouwAnders

    Mijn ouder/voogd/verzorger is akkoord met mijn inschrijving aangezien ik jonger ben dan 18 jaar.

    Met verzending van dit formulier stem je in met het huishoudelijke reglement van ONS Tilburg en ga je akkoord met de verwerking van de aan ONS verstrekte gegevens ten behoeve van jouw inschrijving.
    Wij laten graag zien wat we doen en met wie. Wij zouden graag foto’s en filmpjes van jou maken tijdens openbare bijeenkomsten van ONS Tilburg om die te gebruiken in de communicatie over onze politieke partij ONS Tilburg. Laat dit vakje leeg om ONS te laten weten dat je dit niet op prijs stelt.