Menu Sluiten

ONS Tilburg start enquête naar woonwensen van studenten in Tilburg

Het woningtekort loopt de komende jaren naar verwachting alleen maar verder op, ook voor studenten. Daarom staat de gemeente Tilburg voor een grote opgave: Meer bouwen. Maar wat moet er dan gebouwd worden? Welke woonwensen hebben studenten? Daarom start ONS Tilburg een enquête om studenten te vragen naar hun woonwensen in Tilburg

Nieuwe woonvormen

Kamerhuur is populair onder HBO en WO-studenten. Het gezamenlijk delen van ruimtes zorgt voor een gezellige en levendige sfeer in huis en werkt tegen eenzaamheid onder jongeren. Om te bouwen naar behoefte horen we ook graag of je woonruimtes zou willen delen, en welke woonruimtes je dan zou willen delen. Vind je het leuk om een woonkamer te delen met anderen, maar heb je toch liever je eigen keuken? Bij toekomstige bouwplannen kunnen we dan rekening houden de ideeën van Tilburgse studenten over nieuwe woonvormen.

Meepraten over de woonopgave?

Vul onze vragenlijst in of neem contact op met onze fractie, we horen graag van onze stad wat wij als partij kunnen doen om te voldoen aan de woonwensen van onze inwoners. Samen maken we de stad, en iedereen moet in Tilburg een fijne plek kunnen vinden om te wonen!