Menu Sluiten

Jim Stewart

Geboortedatum: 19-03-1971 

Vertel kort iets over jezelf: Ik ben al 23 jaar docent Nederlands met een leerlinggerichte aanpak. In al die jaren heb ik me niet alleen in mijn vak verdiept maar ook vooral gericht op leerlingenbegeleiding, mentoraat, studieloopbaan, zorg en coaching. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik nu naast docent Nederlands ook coördinator Studieloopbaanbegeleider en zorgcoach ben geworden op de School voor Mode  ROC. Naast mijn leuke baan en heerlijk gezin ben ik ook regelmatig te zien in het theater in met name musicals.

Rol: Burgerraadslid met passie (interesse) voor Onderwijs, zorg en cultuur daarnaast ben ik een mensenmens en heb ik een zwak voor jongeren.
Ondanks mijn volle drukke bestaan draag ik graag mijn steentje bij over deze onderwerpen in de gemeenteraad

Hoe ben je bij ONS Tilburg terecht gekomen? 
Naar aanleiding van een aantal goede gesprekken met Gerton Govers en Linda werd ik nieuwsgierig en enthousiast over hetgeen waar Ons Tilburg voor staat. Diversiteit en inclusiviteit maar ook gezien door de ogen van inclusiviteit en diversiteit want alleen dan kan er transformatie komen naar die inclusieve stad die we willen zijn. Oog hebben voor die kleine groep die vaak vergeten wordt.

Op welke thema’s richt jij je binnen ONS Tilburg? Welke thema’s vind jij belangrijk?
Onderwijs, zorg en cultuur en dan vooral in de combinatie naar onze jongeren.

Waar streef je naar binnen ons Tilburg? 
Voor nu in ieder geval meedenken, en onze doelgroep zoveel mogelijk vertegenwoordigen. Daarnaast hoop ik inspirerend te zijn en mensen met allerlei achtergronden te kunnen verbinden zodoende samen kleurrijk sterk te zijn.